Рибена чорба със застройка

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
22/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо22 004
  • Преглеждания за месеца822
  • Преглеждания за седмицата154
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на ситно лук се задушава в олиото, прибавя се част от брашното, разбърква се и се залива с 6 ч.ч. вода. Когато бульонът кипне, се пускат корените, нарязани на парчета.

След като поври, се добавя и рибата. Тя може да се нареже на парчета, които се овалват в брашно, или да се сложи цяла. Поръсва се със сол и се оставя на умерен огън.

Накрая чорбата се овкусява с лимоновия сок и се застройва с жълтъка. Поднася се, поръсена с нарязан на дребно магданоз и смлян черен пипер.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар