Начин на приготвяне
Нарязвам месото на хапки (аз ползвах от бялото месо и бутчето).
Слагам месото да се свари в тенджера заедно с дафиновия лист, бахара, черния пипер и вода.
След като месото се свари напълно, го изваждам и отцеждам.
Подправям със соевия сос, чубрицата и горчицата, разбърквам добре и оставям на страна.
Приготвям панировката като разбивам яйцата и добавям брашното разбърквам до получаването на гъста каша и я разреждам с бирата до гъстота на палачинково тесто, добавям и малко сол.
Загрявам олиото, потапят всяко парче месо в панировката и изпържвам до златисто.
Изваждам в чиния панираните хапки, в която съм сложила кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Сервирам топли панирани хапки от петел с бира.