Наденица от риба

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Наденица от риба1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • риба - 2 бр. бяла
  • сланина - 100 г
  • сол - 1 с.л.
  • чубрица - 15 г
  • олио - 30 мл
  • свински черва - 150 г
  • магданоз - ½ връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от кожата и костите и филето се нарязва на парчета. Добавя се нарязаната сланина и се посолява.

Всичко се смила и се добавя чубрицата, олиото, нарязаният магданоз.

Разбърква се добре и с тази смес се напълват свинските черва. На всеки 15 см червата се увиват.

Така приготвената наденица може да се пържи на тиган, да се пече на скара или фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: