Прясна наденица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Прясна наденица1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6 бр.
"Най-вкусната наденица е тази, която сте си приготвили сами"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1.5 кг
  • свински черва
  • сол
  • черен пипер
  • бахар - на вкус, смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете 2 пъти месото в машина за мелене на месо.

Счукайте ситно подправките и ги объркайте добре с месото.

Напълнете със сместа предварително изчистените и добре измити тънки черва.

Така приготвените наденици може да съхранявате на студено няколко дни. Най-добре е да се консумират бързо, изпечени на скара, фурна или изпържени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: