Начин на приготвяне
Разбивате яйцата със захарта и кокосовото масло, което предварително сте втечнили.
В отделна купа смесвате овесените ядки, какаото, бакпулвера, протеина, ванилията и солта.
Добавяте сухите съставки към яйчената смес и разбърквате добре.
Оставяте в хладилник за ок. 3 часа (може и цяла нощ).
Приготвяте си тава с хартия за печене.
Сипвате в купичка пудра захар.
Правите топчета, колкото орех, и ги овалвате в пудрата захар, като дооформяте между двете длани, като по този начин пада излишната захар.
Редите бъдещите напукани сладки на разстояние едно от друго.
Печете на ок.180-200 °C на вентилатор ок.15-20 мин., като внимавате да не се препекат напукани фитнес бисквити.