Гарнирано рибно филе

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
01/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо615
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, магданозът и копърът се нарязван на ситно и заедно със солта, виното и водката се сваряват на бульон.

Рибното филе се залива с част от бульона и се сварява до пълното омекване на месото.

Прехвърля се в тавичка и се залива с останалия бульон, който се сгъстява предварително със сметаната, солта, черният пипер и маслото, в което е изпържено брашното. Всичко ври на котлона до сгъстяване на бульона.

Залятата риба се запича в умерена фурна за 15-20 минути.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар