Агнешка чорба по испански

Марина НордМарина НордНовак1219
19/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 280
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 г
  • ориз - ½ ч.ч.
  • корени за супа - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр. (само жълтъци)
  • сметана - 1 ч.ч.
  • лимони - 1 бр.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Корените за супа и месото се сваряват в подсолена вода и бульонът се прецежда.

Слага се на котлона да кипне и се сипва оризът, месото нарязано на ситно и солта. Вари се до готовност на ориза и супата се сваля от котлона.

При непрекъснато бъркане се застройва със смес от разбитите в сметаната яйца и сока на лимона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар