Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Агнешка чорба с броколи и спанак

Агнешка чорба с броколи и спанак

Живка ГеоргиеваЖивка Георгиева
Иноватор
1494143705361
Агнешка чорба с броколи и спанак
Снимка: Живка Георгиева
1 / 2
18/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешки дроб - 300 г общо (бял и черен)
  • агнешко сърце - 200г
  • зелен лук - 1 връзка
  • броколи - 1 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • спанак - 200 г
  • кафяв ориз - 200 г
  • подправки - на вкус (къри, кимион, черен пипер, сол и пр.)
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболии се сваряват предварително. Не изхвърляйте бульона.

Задушете лука и морковите с малко олио или зехтин.

Добавете бульона и ориза. Оставете на бавен огън докато се свари. Прибавете и спанака, броколите, а след тях дреболиите. Задушете още 10 минути.

Може да се направи и застройка от яйце и кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: