Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Печена риба с кашкавал

Печена риба с кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Печена риба с кашкавал2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг
  • брашно - 5 с.л.
  • масло - 125 г
  • бяло вино - 500 мл
  • кашкавал - 150 г
  • галета - 50 г
  • сол - ½ ч.л.
  • магданоз - 6 - 7 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, посолява се и се сварява. Нарежда се в тава и се залива със сос, приготвен от запърженото в масло брашно, разредено с виното.

Поръсва се с галета и настърган на ренде кашкавал. Пече се до получаване на червеникава коричка. Сервира се поръсена с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: