Руски млечни бисквити

Марина НордМарина НордНовак1219
07/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 134
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта на пухкава пяна. Добавя се яйцето и на тънка струйка се добавя прясното мляко. В пресятото брашно се добавя бакпулверът и се смесва с яйчената смес.

Добавя се ванилията и всичко се разбърква добре. Оставя се да почине 10 минути и се правят топчета колкото лешник, които се нареждат в тава на около 3 сантиметра едно от друго.

След това всяко топче леко се притиска към тавата. Пекат се до златисто на 180 градуса в предварително загрята фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар