Пилешко филе с гъби и сметана

MarianaMariana
Джедай
561
783
2k
24/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 545
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата80
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на хапки и ги задушете в загрятото масло. Когато месото омекне, добавете едро нарязаните гъби и задушавайте на умерен огън до тяхната готовност.

Разбъркайте и добавете натрошеното синьо сирене и сметаната. Добавете сол и черен пипер на вкус. Бъркайте до получаването на гладък, гъст сос - около 10 минути.

Преди поднасяне поръсете всяка порция с натрошени орехови ядки. По желание може да добавите и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар