Телешко на шиш по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Телешко на шиш по руски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • сланина - 200 г
  • хляб - 8 филии
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се нарязва на парчета, всяко се начуква, натрива се със сол и се поръсва с черен пипер.

Оставя се да престои 30 минути. Сланината се нарязва на тънки резенчета, а хлябът - на едри кубчета.

Върху шишове се нанизват месо, хляб и сланина, като се редуват. Шишовете се пекат над горещи въглени около 45 минути, като се въртят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: