Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Дроб на скара по руски

Дроб на скара по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Дроб на скара по руски1 / 2
30/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • свински дроб - 800 г
  • олио - 50 мл
  • краставици - 3 бр.
  • домати - 3 бр.
  • сол - 3 щипки
  • черен пипер - 1 /2 ч.л. млян
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства от ципите, разрязва се на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер, намазва се с олио и се пече на скара.

Поръсва се с нарязан магданоз и се сервира с домати и краставици, нарязани на едро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Шеф Стоянов
Шеф Стоянов
Много добре се получи, правих го на оребрен тиган с лека зехтинена намазка стана трепач.
19.12.2014 19:27