Кашкавалени кюфтенца по беларуски

Марина НордМарина НордНовак1219
17/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо821
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се разрязва на четири дебели резена. Шунката се разрязва на осем резена. Върху резените шунка се поръсва малко от магданоза и се покрива с кашкавал.

Отгоре се поръсва с още магданоз и се покрива с резен шунка. Закрепва се с клечки за зъби, потапя се в разбито яйце и се овалва в галета.

Пържат се в загрята мазнина до образуването на златиста коричка. Сервират се горещи.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар