Френска бобена супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
16/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо605
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът, целината се запържват в нагорещения зехтин за 5 мин. Прибавят се и останалите съставки и се оставя сместа да заври.

Котлонът се намалява и се остави да къкри около 15 мин. Преди да се сервира се отстраняват стръкчетата от розмарин. Супата се сервира в топли купи с Моцарелата.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
27.72 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар