Френска супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Френска супа1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
85 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • бульон - 1.25 л, телешки
  • кайма - 225 г, телешка
  • домати - 2 бр., накълцани
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 1 глава, на ситно
  • целина - 2 стръка
  • тиквички - 1 бр., нарязана
  • подправки - по избор
  • яйца - 2 бр.
  • шери - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът и телешката кайма се слагат в голяма тенджера.

Прибавят се доматите, морковите, целината, тиквичката, подправките, яйцата.

След като заври, се разбърква от време на време. Оставя се да къкри за час. Прибавя се шерито. Сервира се гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: