Унгарско лечо от шунка и червени чушки

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
28/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо543
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се режат на широки ленти, доматите на резенчета. Лукът се реже на шайби, шунката – на кубчета.

Лукът се запържва в мазнината за около минута. Добавят се чушките, доматите, шунката и солта.

Добавя се нарязаната люта чушка и всичко се задушава 10 минути на силен огън.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар