Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Яйчена салата»Яйчена салата с дроб от треска

Яйчена салата с дроб от треска

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5377k2k1
Яйчена салата с дроб от треска3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Една нетрадиционна, но много вкусна яйчената салатка Опитайте я и ще останете очаровани"

Необходими Продукти

  • дроб от треска - 120 г (консерва)
  • яйца - 3 бр.
  • лук - 1/2 глава
  • сирене - 50 г настъргано
  • майонеза - 2 с.л.
  • сол - щипка
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата, охладете ги, обелете и нарежете на ситно.

Лука също нарежете на ситно, залейте го с вряла вода за 1 минута.

Отцедете дроба, сложете го в купичка и намачкайте с вилица.

Добавете яйцата, отцедения лук, твърдото сирене и разбъркайте.

Добавете майонезата, щипка сол и черен пипер.

Разбъркайте и сервирайте яйчената салата.

Яйчената салата с дроб от треска е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: