Студен борш с ряпа
Hladan boršč sa repom
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Борш»Студен борш с ряпа

Студен борш с ряпа

Нина НордНина Норд
Джедай
3062302k
Студен борш с ряпа1 / 2
10/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Вегетариански борш, който се поднася студен - отлична идея за по-топлите дни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се обелва и се реже на ивици, зелето и лукът се режат също на ивици и се заливат с 2 чаши вряла вода.

Вари се 15 минути. Изстудява се, добавя се настърганата ряпа и солта, добавя се 1 чаша студена преварена вода и сметаната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: