Медена пъстърва

Нина НордНина Норд
Джедай
306
193
2k
24/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 085
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пъстърва - 1 кг филе
  • мед - 3 с.л.
  • лук - 1 глава
  • оцет - 5 с.л.
  • олио - 4 с.л.
  • индийско орехче - 1 щипка
  • млян черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто.

Медът, оцетът, индийското орехче и лукът, нарязан на ситно, се смесват.

Пържената риба се намазва с тази смес, слага се в тава, намазана с мазнина, и се пече 10 минути на 220 градуса.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Григор
Григор
11.12.2014 20:46
идеално стана
0
0