Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зеленчукова супа»Кремсупа от манголд и левурда

Кремсупа от манголд и левурда

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Кремсупа от манголд и левурда
Снимка: Людмила
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
320 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
340 мин.
Порции
3
"Може да се сервира кремсупа от манголд и левурда със забулено яйце или с кисело мляко, с крутони, сметана..."

Необходими Продукти

  • манголд - 1 връзка
  • левурда - 1 връзка
  • моркови - 1
  • чушки - 1
  • сол
  • олио - 2 с.л
  • картофи - 2 бр.
  • лук - 1 стрък пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме левурдата и манголда, измиваме и нарязваме.

Следват измити и нарязани лук, чушка, картофи, морков.

Добавяме сол, черен пипер и олио. Заливаме с вода до покриване на всички продукти.

Варим до готовност. След това пасираме до гладкост пролетната кремсупа.

Може да се сервира кремсупа от манголд и левурда с яйце, забулено или с кисело мляко, с крутони, сметана. Аз предпочетох този път с препечена филийка и лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: