Бисквити с извара и вишни

Марина НордМарина НордНовак1219
20/07/2014
Приготвяне27 мин.
Готвене20 мин.
Общо47 мин.
Порции10-15 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо840
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вишните се почистват от костилките. Шоколадът се настъргва на едро. Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва със захарта.

Добавя се изварата и жълтъкът, разбърква се и се добавя половината брашно, пресято заедно със солта и бакпулвера. Добавят се вишните и шоколадът и се добавя останалото брашно. Получава се гъсто лепкаво тесто.

Прави се саламче с диаметър около 4 сантиметра, завива се в прозрачно фолио и се оставя за 40 минути в хладилника. Върху тава, постлана с хартия за печене, се нареждат кръгчета от нарязаното саламче. Пекат се 20 минути на 180 градуса.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар