Пиле, пълнено с ароматни треви

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
23/07/2014
"Смело може да ни наречете интернационални лакомници, но това пиле определено си заслужава "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо739
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Ментата, копърът, мащерката и маточината се режат на ситно.

2. Пилето се измива, подсушава се, натрива се със сол и се пълни с нарязаните на ситно зелени подправки.

3. Слага се в намазана с мазнина тава, добавя се малко вода и се пече на 220 градуса около час, като периодично се полива със соса от печенето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар