Беларуски кекс с вишни

Марина НордМарина НордНовак1219
28/07/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 761
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Галетата, яйцата, маслото, бадемите, канелата и лимоновата кора се смесват.

Добавят се вишните, предварително почистени от костилките.

Тестото се излива в намазана с масло тава и се пече 45 минути на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бони
Бони
09.10.2014 07:40
За пореден път срещам непълна и некоректни рецепта, но да липсва захар на сладкиш-за първи!
0
0