Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Телешко задушено»Румънски паприкаш с телешко месо

Румънски паприкаш с телешко месо

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Румънски паприкаш с телешко месо
Снимка: Анонимен
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • олио - 40 мл
  • лук - 1 глава
  • доматено пюре - 2 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на едро, запържва се в олиото до златисто.

Добавят се нарязаният на ситно лук, доматеното пюре, солта, чесънът, брашното и черният пипер, залива се с малко топла вода и се задушава под капак на бавен огън около час.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Будинка
Будинка
Благодаря за прекрасната рецепта облизахме си пръстите. :)
12.11.2016 23:06