Начин на приготвяне
Тези хлебчета са чудесна алтернатива на пицата и много подходящи за закуска с чаша чай в допълнение.
Пригответе си ги и няма да съжалявате, стават много вкусни пълнени хлебчета!
Издълбаваме земелите с помощта на лъжица и ги намазваме отвътре с маргарина/ масло. Поръсваме с шарената сол и чубрицата.
Маслините ги обезкостяваме и нарязваме на дребно, след което ги слагаме в купа. Нарязваме на кубчета и салама Камчия и добавяме и него.
Чушките Сиврия ги измиваме добре разполовяваме на две и почистваме от семките, след което нарязваме на ивици.
Слагаме и тях в купата, както и малко сладка царевица от кутия.
Добавяме и ситно нарязания стрък магданоз. Слагаме и топеното сирене. Разбъркваме сместа добре, след което пълним с нея земелите.
Предварително настъргваме кашкавал за поръсваме отгоре.
В тава, покрита с хартия за печене, слагаме хлебчетата и печем във фурната на 180 °C, докато се разтопи кашкавалът и земелите леко покафенеят.
Пълнените земели се сервират топли и са чудесна закуска в студеното време. Да ви е сладко!
Коментари