Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пелмени»Пържени пелмени

Пържени пелмени

Пържени пелмени1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"При сервиране поръсваме пържени пелмени с наситнени пера от лук и магданоз и си хапваме вкусно"

Необходими Продукти

  • пелмени - 200 г пресни или замразени
  • топено сирене - 25 г
  • масло
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • пресен лук
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сьс силно подсолена вода след завиране варим пелмените 3 до 5 минути - докато изплуват на повърхността.

Вадим ги и ги поставяме на кухненска хартия за кратко.

Разтапяме масло в тиган. Намазваме пелмените с топено сирене и ги запържваме до златисто.

При сервиране поръсваме пържени пелмени с наситнени пера от лук и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: