Миш-маш консерва

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7725
Миш-маш консерва
Снимка: Анонимен
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Миш-маш консерва за 0 време, който да си хапнете вкусничко с препечени филийки"

Необходими Продукти

  • печен пипер - 1 буркан
  • доматен сос - 1 бутилка (500 мл)
  • краве сирене - 100 г
  • яйца - 4 бр.
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • зелен чесън - 2 стръкчета
  • копър - 1/4 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се на дребно печеният пипер.

Яйцата се разбиват и към тях се натрошава сиренето.

Копърът се реже на ситно.

С това подготовката на миш-маша е готова.

В подходяща тенджерка се сипва олиото и се добавя пиперът.

Бързо се изсипва и доматеният сос, за да не загори миш-машът.

Следват захарта и пресният чесън. Миш-машът се готви на слаб огън, докато изври водичката и селската манджа се сгъсти.

Десетина минути преди да се свали от котлона, се добавят разбитите яйца със сиренето и се разбърква добре, за да се смесят всички продукти.

Накрая се прибавят копърът и миш-машът консерва е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: