Начин на приготвяне
Разбиваме маслото със захарта, добавяме яйцето и пак разбиваме. Прибавяме пресятото брашно с бакпулвера, солта и какаото.
Добавяме млякото и разбъркваме до получаването на еднородна смес.
Изсипваме сместа в пош или в обикновен плик и шприцоваме сладките върху хартия за печене на голямо разстояние.
Печем сладките в загрята на 190°С фурна за около 8-10 минути.
С помощта на вилица намачкваме добре узрелия банан със сока от лимон.
Добавяме крема сиренето и сметаната и разбъркваме до получаването на кремообразна консистенция.
Изстиналите сладки слепваме с банановия крем 2 по 2 и прибираме слепените сладки в хладилника за 30 минути.
Слепените сладки с бананов крем са меки и много вкусни.