Пиле с чесън и магданоз

ЕфросияЕфросияДжедай4541
23/05/2010
"Много бързо и много лесно, да не пропуснем да отбележим - и много вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 814
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пилешките бутчета, като премахнете кожата или я оставите по желание и обезкостите месото.

Нарежете пилето на средно големи кубчета, сложете месото в купа. Поръсете обилно с брашното и подправете леко с черен пипер и сол.

Пилешкото месо се овалва хубаво, след което в силно загрята мазнина се изпържва до зачервяване.

Най-накрая се добавят и чесънът и магданозът. Сервирайте с гарнитура от домати.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Жорката
Жорката
14.12.2012 15:15
Става много вкусно!
0
0
Мариана
Мариана
27.05.2010 14:18
Това съм го правила с пилешко филе, става страхотно, пък и бързо.
0
0