Начин на приготвяне
Смелете или натрошете бисквитите. Добавете разтопеното масло към маслените бисквити и разбъркайте.
Изсипете сместа във формата, натиснете ги с лъжица и ги заравнете. Оставете го в хладилника за 30 минути.
Сложете в купа за миксер крема сиренето, пресятата пудра захар, ваниловия екстракт, Нутелата и разбийте с миксер.
Сложете сместа на блата и го разстелете. Сложете стреч фолио и го оставете в хладилника за 4 часа.
Смесете Нутела със затоплената течна сладкарска сметана и излейте във формата при шоколадовия чийзкейк.
Сложете в хладилника за поне 4 часа шоко чийзкейк без печене.
Бон Апети!
Ако си падате по кремообразните сладкиши, задължително опитайте рецептата за баклава-чийзкейк.