Кремсупа от цвекло

Петя СтойневаПетя Стойнева
Новак
1011k139554
Кремсупа от цвекло
Снимка: Петя Стойнева
1 / 2
10/10/2023
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Разкош, вкусни витамини и здраве в купичка цветна супа от червено цвекло"

Необходими Продукти

  • цвекло - 4 глави
  • моркови - 2 бр.
  • кромид лук - 1 глава
  • ориз - 5 с.л.
  • джинджифил - 1 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • орехи - 1/2 ч.ч.
  • крема сирене - 3 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените зеленчуци се сваряват в подсолена вода заедно с ориза.

Добавят се орехите и крема сиренето и се пасира до хомогенна смес.

Преди сервиране на супата от цвекло се добавя зехтинът.

Украсява се кремсупата от цвекло се с крема сирене, орехи и копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: