Начин на приготвяне
Накълцайте лука и го запържете в олиото до омекване и лек загар. Добавете каймата и бъркайте, докато стане на трохи, след това сипете доматите, сол, подправките за чипс начос + червения пипер и нишестето разтворено в малко вода. Гответе до сгъстяване.
Настържете кашкавал и сложете малко от него в соса от кайма. Разбъркайте, за да се разтопи от топлината.
Сипете царевичния тортила чипс в подходящо плато и разпределете отгоре каймата, останалия настърган кашкавал и резенчета люта чушка халапеньо.
Обелете половин авокадо, поръсете го обилно със сок от лайм, овкусете със сол и нарежете на кубчета, които също разпределете върху начосите.
Сервирайте с лют мексикански доматен сос.
Хапвайте начос с телешко и авокадо в хубава компания или пред телевизора с чаша вино и любим филм.
Добър апетит!