Празена супа с бекон

Петя СтойневаПетя Стойнева
Новак
1402k186
Празена супа с бекон
Снимка: Петя Стойнева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Украсява се празена супа с бекон с магданоз и запечен на сух тиган бекон."

Необходими Продукти

  • праз - 2 стръка
  • картофи - 2 бр.
  • морков - 1 бр.
  • бекон - 100 г
  • магданоз - 4 стръка
  • олио - 3 с.л.
  • вода - 2 л
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се нарязват на дребно и се задушават в олиото.

Налива се топлата вода и празената супа се вари до готовност.

Подправя се със сол и черен пипер на вкус.

Украсява се празена супа с бекон с магданоз и запечен на сух тиган бекон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: