Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Риба, печена в земя по руски

Риба, печена в земя по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Риба, печена в земя по руски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пъстърва - 3 бр.
  • олио - 50 мл
  • лук - 1 глава
  • сол - 2 щипки
  • масло - 30 г
  • дафинов лист - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства, измива се, натрива се със сол и се намазва с олио.

Във всяка риба се слага по 1 дафинов лист и по 10 грама масло.

Всяка риба се завива в чисто парче плат, напоено с олио. Връзва се с конец.

Прави се дупка в земята, слагат се рибите, затрупват се със земя и над тях се пали огън. След час рибата е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

pastarva
pastarva
а колко да е голяма тоест дълбока дупката в земята????
13.12.2014 21:12
1