Сладка салата от покълнала пшеница

19/09/2014
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо783
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сусамовото семе се начуква и се добавя към покълналите пшенични зърна.

Добавя се медът, стафидите и нарязаните бадеми и всичко се разбърква.

Отгоре се поръсва с нарязана на кубчета праскова.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар