Италианска салата с авокадо и кълнове

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
10/09/2014
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 281
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реже на шайби, чушката се реже на колелца. Лимонът се изстисква и се смесва със соевия сос. Салатата се накъсва.

Авокадото се обелва и меката част се изгребва с лъжица, след което се реже на ситно.

Лукът, чушката, авокадото, зелената салата и нарязаният на резени домат се смесват.

Поливат се със сместа от лимонов сок и соев сос и се добавя покълналата пшеница. Всичко се разбърква.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Криси Черникова
Обожавам я!
0
0