Кроасанов пай

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
26/06/2010
"Вижте каква чудесия за десерт може да приготвите само с няколко стари кроасана "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 459
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте котлона, изсипете захар в тиган, добавете малко топла вода и направете леко течен карамел.

Нарежете кроасаните на ленти и подредете в подходяща тавичка, която предварително е намазана с карамел, ред от тях. Поръсете с малко стафиди.

Разбийте яйцата и прясното мляко и изсипете върху нарязаните кроасани. Повторете процедурата с втори пласт кроасани, отново стафиди и полив.

Изпечете до готовност на умерена фурна.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
изз
изз
11.05.2014 13:05
в кроасаните нали има захар какъв е проблема? има и стафиди и те са сладки абсолютно достатъчно е
0
0
Мария
Мария
03.07.2013 12:54
Без захар ли? само за карамел ,какъв сладкиш е това
0
1
nadinka
nadinka
02.09.2010 14:25
Много готин сладкиш.
0
0