Телешко месо с дюли

КатеринаКатеринаНовак
23/09/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 645
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го запържете в горещото масло с нарязания на филийки лук.

Посолете и пържете до пълното омекване на лука. Поръсете с малко брашно и червен пипер, долейте вода и варете до полуомекването на месото.

Сложете дафиновите листа, размитото с малко вода доматено пюре, захар на вкус и дюлите, които са измити и нарязани на филии. Посолете със сол и черен пипер и задушавайте до готовност на месото.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар