Палачинки с гъби и кашкавал

25/09/2014
Ники
отНикиНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 764
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите за палачинките и част от сметаната се приготвя тесто. Палачинките се изпичат в намазнен тиган /не бива да бъдат много тънки/.

Гъбите се нарязват на дребно. Морковите и лукът се настъргват, джодженът се нарязва и заедно с гъбите се задушават в сгорещеното масло.

В средата на всяка палачинка се разстила от получената смес и се поръсва с част от кашкавала. Палачинките се прегъват на две и отново се поръсват с кашкавал. Останалата сметана се разбива добре, поръсва се със ситно нарязан магданоз.

Палачинките се подреждат в подходящ за печене съд и се заливат със сметаната, но отстрани, не върху кашкавала. Запичат се в умерено загрята фурна.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар