Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Нудъли с пържено месо

Нудъли с пържено месо

Shteriu DjarovShteriu Djarov
Новак
2923542
Нудъли с пържено месо
Снимка: Shteriu Djarov
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
120 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
160 мин.
Порции
4
"Нудъли с пържено месо, зеленчуци и яйца, които да приготвите за вечеря още днес."

Необходими Продукти

  • нудъли - 250 г за тиган
  • зеле - 1/4 бр.
  • моркови - 4 бр.
  • лук - 2 бр.
  • чесън - 2 ск.
  • свински врат - 500 г или телешки
  • соев сос
  • сол
  • червен пипер
  • олио
  • вино - малко
  • яйца - 2 бр.
  • универсална подправка
  • телешки бульон - 1 кубче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязах на по-дребни парчета и мариновах със сол, соев сос, червен пипер, вино и малко олио. Оставих за около два часа.

В тиган запържих лука и като стана готов, го извадих. Нарязаните моркови и зелето запържих в тигана по същия начин, като при зелето добавих чесънът.

Яйцата чукнах в тигана с малко олио, като там ги разбърках и пържих, докато почнаха да стават на трохи.

Нуделите накиснах във вряла вода с две чаени лъжици универсална подправка и телешкото бульонче.

След омекване сложих за кратко в тигана с малко олио и добавих другите зеленчуци.

Месото запържих в тиган до готовност.

Може в плитка чиния да сервираме нуделите с пържено месо, но може и в купичка с част от бульона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: