Начин на приготвяне
Месото нарязах на по-дребни парчета и мариновах със сол, соев сос, червен пипер, вино и малко олио. Оставих за около два часа.
В тиган запържих лука и като стана готов, го извадих. Нарязаните моркови и зелето запържих в тигана по същия начин, като при зелето добавих чесънът.
Яйцата чукнах в тигана с малко олио, като там ги разбърках и пържих, докато почнаха да стават на трохи.
Нуделите накиснах във вряла вода с две чаени лъжици универсална подправка и телешкото бульонче.
След омекване сложих за кратко в тигана с малко олио и добавих другите зеленчуци.
Месото запържих в тиган до готовност.
Може в плитка чиния да сервираме нуделите с пържено месо, но може и в купичка с част от бульона.