Пържено свинско месо с яйца

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Пържено свинско месо с яйца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Фантастично ястие, направо включвайте котлона"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 100 г
  • яйца - 1 бр.
  • соев сос - 1 с.л.
  • вино - 1 с.л.
  • джинджифил - 3 резенчета
  • олио - 1 ч.ч.
  • сол - 1 щипка
  • гъби - 2 - 3 бр, сушени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме гъбите във вода за 20 минути, прецеждаме ги и ги нарязваме на тънки ивички.

Нарязваме месото също на ивички, а яйцето разбиваме с малко сол.

Нагорещяваме тигана и в него сипваме малко олио.

Сипваме яйцето и с бъркане го изпържваме за кратко. Изваждаме го в чиния.

Доливаме в тигана останалото олио и като се сгорещи, изпържваме месото.

Прибавяме соевия сос, виното и джинджифила нарязан на ситно.

Разбъркваме и прибавяме изпърженото яйце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: