Начин на приготвяне
В купата на еър фрайъра сложете хартия за печене и отгоре поставете една тортия питка.
Кашкавала настържете и разделете на две равни части.
Едната част поръсете по основата на питката. Отгоре сложете нарязани на дребно домат, кромид лук и бекон.
Поръсете с черен пипер и чукнете две яйца. Може да сложите и само едно, както е по вкуса Ви.
Добавете спанака и леко с вилица разбийте яйцата и ги смесете с продуктите.
Завършете с останалия настърган кашкавал.
Сложете купата в уреда и печете на 190 °C за около 10 мин до готовност на яйцата.
Извадете и нарежете, хапнете, докато тортията със спанак е топла.
Бележки: Може да ги изпечете и във фурна, сложете хартия за печене върху скарата от печката, поставете тортия питката и после следвайте начина на приготвяне. Печете на същите градуси до готовност на яйцето.
Източник: Блогът на Сия Рибагина