Начин на приготвяне
Нарязваме месото от свински врат като за пържоли. Всяка една пържолка поръсваме със сол на вкус и обилно количество от червения пипер и ръсеницата.
Запечатваме в тиган за по 1 минутка от всяка страна и подреждаме в тавичка. След като сме запечатали и подредили вратните пържоли в тавата, заливаме с олиото, в което ги запечатахме, и добавяме 500 мл бира. Добавяме соев сос на вкус и между тях слагаме цели скилидки чесън.
Завиваме с фолио и печем в загрята фурна 180 градуса за 1 час, махаме фолиото печем още 20 мин и воаля, имаме най - крехките пържолки - нож не ти трябва.
Гарнитура по желание, аз най-често правя картофено пюре към най-вкусните пържоли на фурна.
Коментари