Рязано зеле с вино

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
14/12/2014
"Може би не сте приготвяли рязано зеле с вино - е, винаги има първи път, особено когато рецептата е пред вас"
Приготвяне150 мин.
Общо150 мин.
Порции20 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 553
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете хубави и стегнати зелки, почистете и ги нарежете на ивици.

Сложете зелето в достатъчно голям съд, посолете и залейте с бялото вино.

След 1 час наредете зелето плътно в буркани, покрийте с кърпа и притиснете с тежест.

Зелето трябва да си стои потънало в отделения сок. Съхранявайте в хладно и тъмно помещение.

Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор-10%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор
42.00 лв.
38.00 лв.
Виж ››

Ако ви предстои готвене за някакво събитие, не се тревожете, защото емайлираната тенджера от 12 л ще ви се притече на помощ. Тенджерата има красива декорация и капак за удобно съхранение на храната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар