Рязано зеле с вино

Гери
Гери
Новак
14/12/2014
Приготвяне150 мин.
Общо150 мин.
Порции20 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 403
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете хубави и стегнати зелки, почистете и ги нарежете на ивици.

Сложете зелето в достатъчно голям съд, посолете и залейте с бялото вино.

След 1 час наредете зелето плътно в буркани, покрийте с кърпа и притиснете с тежест.

Зелето трябва да си стои потънало в отделения сок. Съхранявайте в хладно и тъмно помещение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар