Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал на хапки

Паниран кашкавал на хапки

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Паниран кашкавал на хапки3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Сервирайте кашкавалчетата пане в компанията на цветната салата и усмихнат ден"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 г
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 50 г
  • галета - 50 г
  • За салата
  • маруля - 1
  • лук - пресен 2 стръка
  • зехтин
  • сол
  • оцет
  • чери домати
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавала, първо, замразих във фризера за около три часа. След това нарязах на малки хапки, които се овалват, първо, в брашно, после в разбитото яйце и накрая в галетата, аз след галетата ги връщам отново в яйцето.

Пържат се в предварително загрято олио за няколко минути, докато се получи приятен загар и коричка.

Салатата измиваме, нарязваме. Лукът също се почиства и измива.

Нарязва се при марулята. Всичко се овкусява със сол, зехтин, оцет на вкус.

Може да се прибави и домат. Аз ползвах чери домати за салатата-гарнитура.

Сервирайте кашкавалчетата пане в компанията на цветната салата.

Хапнете си вкусно паниран кашкавал на хапки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: