Начин на приготвяне
Сипете в тенджерка с дебело дъно захарта и нишестето и разбъркайте.
Изстискайте лимоните и прецедете сока през цедка в тенджерката.
Разбъркайте, сложете на котлона и бъркайте непрекъснато.
След като сместа се сгъсти, бъркайте още 2 минути.
Свалете сместа от котлона, покрийте я със стреч фолио и оставете да се охлади напълно.
Разбийте сметаната.
Към лимоновата смес добавете пастата от шамфъстък, зелена боя и разбийте.
Добавете 3-4 лъжици разбита сметана и пак разбийте изискания крем с шамфъстък.
Изсипете лимоновата смес към сметаната и разбийте до получаването на еднороден крем за еклери.
Можете да използвате този крем и за да си направите понички с крем.