Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Ризото»Ризото по китайски

Ризото по китайски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Ризото по китайски1 / 3
16/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • ориз - 200 г
  • лук - 4 малки главички
  • свинско месо - 250 г
  • яйца - 4 бр.
  • магданоз
  • олио - 4 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете и прибавете парченцата сварено месо.

В силно сгорещено олио изсипете сварения ориз, разбъркайте и прибавете месото, яйцата и лука.

Отново разбъркайте добре, докато яйцата се втвърдят. Поръсете със ситно нарязан магданоз и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: