Миш-маш по испански

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Миш-маш по испански3 / 3
21/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Посочете три разлики между миш-маш по български и по испански"

Необходими Продукти

  • домати - 4 бр.
  • чушки - 4 бр.
  • патладжани - 1 бр.
  • яйца - 4 - 5 бр.
  • лук - 2 глави
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете патладжана на кръгчета. Посолете и ги оставете да се отцедят. В олиото и 2 с.л. вода задушете лука, докато стане прозрачен.

Прибавете патладжаните, нарязаните на ивички чушки, обелените и ситно нарязани домати. Пържете, докато се изпари водата и миш-машът остане само на мазнина.

Изсипете върху зеленчуците яйцата, които са предварително разбити с миксер. Разбъркайте миш-маша леко и щом стегнат яйцата, свалете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: