Начин на приготвяне
Отделете 1 пълна лъжица от крема Biscoff и го затоплете, за да се втечни. Може да го направите в микровълнова фурна за няколко секунди или в съд на водна баня.
Разбийте в дълбока купа добре охладената сметана с миксер за няколко минути, докато се сгъсти и започне да образува връхчета.
В друг съд смесете кондензираното мляко и крема, след което ги прибавете към сметаната, бъркайки с шпатула.
Накрая натрошете бисквитите и добавете и тях към млечния сладолед.
Разбъркайте финално сместа за сладоледа и я прехвърлете в съд с капак.
С лъжичка залейте тук-там с течния крем и сложете кутията със сладоледа във фризер за 5-6 часа.
След това се насладете на кукис сладолед с крем Biscoff.
Ако рецептата ти допада, опитай и другите ни предложения за сладолед без захар или кето сладолед.